• • 20 års erfarenhet inom värmepumpar och vvs • Egna hantverkare som utför installation

Värmepumpar Båstad


Välkommen till vår avdelning med värmepumpar! 

Vi har jobbat med värmepumpar i Båstad i många år och har valt ut de värmepumpar som vi tycker att man får bäst kvalité för pengarna. En värmepump är ett smart ekonomiskt val och den värmer dig på vintern och kyler ner dig på sommaren. Har vi inte den produkten som du är ute efter så tveka inte på att kontakta oss, så gör vi vårt yttersta för att ta fram just den värmepumpen till dig. 

Fördelar med att skaffa värmepump i Båstad

En av de främsta fördelarna med värmepumpar är deras mångsidighet. Med en värmepump kan du inte bara hålla ditt hem varmt och behagligt under de kalla vintermånaderna, utan du kan också njuta av svalka under de varma sommardagarna. Det är möjligt tack vare värmepumpens förmåga att både värma och kyla luften efter behov.

Utöver mångsidigheten är värmepumpar också extremt kostnadseffektiva på lång sikt. Genom att utnyttja energin från naturen, såsom luft, vatten eller jord, minskar värmepumpar behovet av traditionella uppvärmnings- och kylsystem som kan vara dyra att driva. Detta innebär betydande besparingar på din energiräkning och gör värmepumpar till en investering som betalar sig själv över tid.


Snabb leverans till Båstad och ROT-avdrag

När du väljer att köpa och installera en värmepump hos oss på Bäkmarks, kan du räkna med snabb leverans och professionell installation inom endast 1-2 veckor. Vi förstår vikten av att snabbt kunna få ditt hem att vara bekvämt och energieffektivt.

För att göra det ännu mer fördelaktigt erbjuder vi även ROT-avdrag på installationsarbetet. Detta innebär att du kan dra av en del av arbetskostnaden på din deklaration, vilket ytterligare minskar kostnaderna för din värmepumpsinstallation.

Personlig service och rådgivning

När du köper en värmepump från Bäkmarks får du inte bara en högkvalitativ produkt och snabb leverans, utan också personlig service och rådgivning från vårt erfarna team. Vi finns här för att besvara dina frågor, erbjuda expertråd och säkerställa att du får den bästa möjliga lösningen för dina behov och din budget.

Rätt värmepump för just ditt hem i Båstad

När det kommer till att välja rätt värmepump är det viktigt att ta hänsyn till storleken på det område som behöver värmas eller kylas. Vi erbjuder ett brett utbud av värmepumpar som passar olika behov och ytor. För mindre utrymmen, såsom lägenheter eller mindre hus, rekommenderar vi våra värmepumpar för 30-80 kvm. Dessa är effektiva och ger en jämn temperaturkontroll för mindre områden.

För medelstora bostäder eller kontorsutrymmen kan våra värmepumpar för 50-100 kvm vara det perfekta valet. Dessa modeller är utformade för att effektivt värma eller kyla områden av denna storlek och ger en pålitlig prestanda året runt.

För större hem eller kommersiella fastigheter erbjuder vi också värmepumpar för 100-150 kvm och 130-200 kvm. Dessa kraftfulla enheter är utformade för att hantera större utrymmen och ger en konsekvent temperaturkontroll även i större områden.

Oavsett storleken på ditt utrymme kan vårt erfarna team på Bäkmarks hjälpa dig att välja rätt värmepump i Båstad som passar dina behov och budget. Vi erbjuder personlig rådgivning och service för att säkerställa att du får den bästa lösningen för ditt hem eller företag.

Kontakta oss idag för att lära dig mer och boka din värmepumpsinstallation!