• • 20 års erfarenhet inom värmepumpar och vvs • Egna hantverkare som utför installation

Panasonic HZ Flagship med nanoe™ X-teknik

Leverantör: Panasonic

Det skall vara enkelt att köpa en värmepump, därför krånglar vi inte till det utan här står det klart och tydligt vad som ingår i vår installation.Ingår i insta Läs mer
  • 24 900 kr
Kan vi installera hos dig?Fyll i postnummer
Vi kan installera på ditt postnummer 122 22 Byt postnummer
Vi kan inte installera på ditt postnummer 122 22 Byt postnummer
Pris:
24 900 kr
I lager
Installation inom
Betala säkert via Klarna eller Nets Fri frakt över 500:- Leverans inom 1-3 dagar

Information

Det skall vara enkelt att köpa en värmepump, därför krånglar vi inte till det utan här står det klart och tydligt vad som ingår i vår installation.

Ingår i installationen 

- Demontering av befintligt värmepump

- Upp till 5m kylrör, 500kr metern för extradragning.

- Vita plastkanaler 

- Väggfäste eller markstativ och gummibussningar.

- Håltagning (ej natursten, eternit eller betong). 

- Testkör maskinen med en stickpropp.

- Grov städar och tar med oss emballaget och "demonterad värmepump".Flagship med nanoe™ X-teknik En smart lösning – särskilt utvecklad för det tuffa nordiska  klimatet och för att göra din hemmiljö renare, bekvämare och  mer välkomnande. Flagship – ett både välkommet och välkomnande inslag i ditt  hem. Smarta Flagship innefattar nanoe™ X-teknik, med  fördelar från hydroxylradikaler. Flagship har avancerade  styrningsalternativ, klassledande prestanda, snygg design  samt intelligenta funktioner och är utvecklad för att göra din  hemmiljö bekvämare, renare och behagligare att vara i – även  under extrema väderförhållanden. nanoe™ X: Förbättrat skydd 24/7. · nanoe™ X – teknik med fördelar från hydroxylradikaler · Renar luften, så att din inomhusmiljö blir en renare och  behagligare plats att befinna sig på – hela dagen · Gör inomhusenheten renare invändigt med hjälp av nanoe™ X


Maximal värmekapacitet på 3,60 kW  vid -25 °C 1). · Enastående maximal värmekapacitet  även i zoner med låg  utomhustemperatur · Energieffektivitet av toppklass –  A+++ i värme- och kyldrift 1) 2,5 kW-modell. 3,5 kW-modell upp till -20 °C.

Fireplace-funktionen stöder andra  värmekällor genom att cirkulera den  varma luften i hela utrymmet, även  när ställtemperaturen har nåtts.

Tekniska detaljer