• • 20 års erfarenhet inom värmepumpar och vvs • Egna hantverkare som utför installation

Mitsubishi Solid (MSZ-AP)

Leverantör: Mitsubishi

SOLID är en kompakt väggmodell, en luftvärmepump perfekt för villan, sommarstugan eller garaget. Behöver du värme i sommarstugan så är SOLID den perfekta lösnin Läs mer
  • 18 900 kr
Kan vi installera hos dig?Fyll i postnummer
Vi kan installera på ditt postnummer 122 22 Byt postnummer
Vi kan inte installera på ditt postnummer 122 22 Byt postnummer
Pris:
18 900 kr
I lager
Installation inom 1-2 Veckor
Betala säkert via Klarna eller Nets Fri frakt över 500:- Leverans inom 1-3 dagar

Information

SOLID är en kompakt väggmodell, en luftvärmepump perfekt för villan, sommarstugan eller garaget. Behöver du värme i sommarstugan så är SOLID den perfekta lösningen för just dig.


Låg ljudnivå

Solid har en otroligt låg ljudnivå på 19 dB(A), så pass att den kan jämföras med ljudet från en viskning.


Inbyggd WiFi*

Med inbyggd WiFi kan du lätt styra Solid med vår MELCloud applikation. Oavsett om du är hemma i soffan eller är ute på resande. *Ingår endast i inomhusdelar med modellbeteckning MSZ-AP VGK.


R32 – Miljövänligare köldmedium

Med det nya köldmediet R32 gör du miljön en tjänst då det har en mindre miljöpåverkan än sina föregångare.


5-års garanti

Utöver modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi följer också 5 års garanti på din luftvärmepump.


I installationen ingår håltagning (ej natursten) upp till 5m mellan innedel och utedel. Rör och kanaler. Väggfäste och gummibussningar. Vi driftsätter maskiner med en stickpropp, finns de inte kopplas värmepumpen in via kunds förlängningskabel. men rekommenderar en fast installation av elektriker. Vi grov städar och tar med oss emballaget.

Tekniska detaljer

Energiklass (Värme/Kyla): A++ / A+++ Lägsta garanterad drifttemp (Värme/Kyla): -20 / -10 Köldmedium :R32 Ljudnivå dB(A): 19 Värmekapacitet: 1,0 - 4,1 Kylkapacitet: 0,9 - 3,4 Garanti :5 år