• • 20 års erfarenhet inom värmepumpar och vvs • Egna hantverkare som utför installation

Luftvärmepumpar Kungsbacka


Välkommen till vår avdelning med luftvärmepumpar i Kungsbacka! 

Vi på Bäkmarks har jobbat med värmepumpar i Kungsbacka i många år och har valt ut de värmepumpar som vi tycker att man får bäst kvalité för pengarna. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa luftvärmepumpar som är både ekonomiska och energieffektiva. Med vårt kunniga team och vår erfarenhet inom området har vi valt ut de bästa produkterna för att säkerställa att du får mest värde för dina pengar.

Fördelar med luftvärmepumpar i Kungsbacka

En av de främsta fördelarna med våra luftvärmepumpar är deras mångsidighet. Inte nog med att de håller ditt hem varmt och mysigt under vintermånaderna, de kan även ge svalka under sommaren. Luftvärmepumparnas förmåga att både värma och kyla luften gör dem till en smart investering för att hålla en behaglig inomhusmiljö året runt.

Utöver sin mångsidighet är våra luftvärmepumpar också extremt kostnadseffektiva på lång sikt. Genom att utnyttja energin från den omgivande luften minskar de behovet av traditionella uppvärmnings- och kylsystem, vilket resulterar i betydande besparingar på din energiräkning.


Snabb leverans inom Kungsbacka och ROT-avdrag

När du väljer att köpa en luftvärmepump från oss kan du förvänta dig snabb leverans och professionell installation inom endast 1-2 veckor. Vi förstår vikten av att snabbt kunna göra ditt hem bekvämt och energieffektivt.

För att göra det ännu mer fördelaktigt erbjuder vi även ROT-avdrag på installationsarbetet. Detta innebär att du kan dra av en del av arbetskostnaden på din deklaration, vilket ytterligare minskar kostnaderna för din luftvärmepumpsinstallation.


Personlig service och rådgivning

När du handlar hos oss på Bäkmarks får du inte bara en högkvalitativ produkt och snabb leverans, utan också personlig service och rådgivning från vårt erfarna team. Vi finns här för att svara på dina frågor, erbjuda experttips och se till att du får den bästa lösningen för dina behov och din budget.


Rätt luftvärmepump för ditt hem i Kungsbacka

När det gäller att välja rätt luftvärmepump i Kungsbacka är det viktigt att ta hänsyn till storleken på det område som behöver värmas eller kylas. Vi erbjuder ett brett utbud av luftvärmepumpar som passar olika behov och ytor.

Oavsett om du har ett mindre utrymme, en medelstor bostad eller en större fastighet kan vårt erfarna team på Bäkmarks hjälpa dig att välja rätt luftvärmepump som passar just dina behov och budget.

Kontakta oss idag och boka din luftvärmepumps installation!