• • 20 års erfarenhet inom värmepumpar och vvs • Egna hantverkare som utför installation

Mitsubishi Ninja (MSZ-FT)

Leverantör: Mitsubishi

NINJA värmer utan att synas. Här får du effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare. NINJA är enkel att installera, får plats överallt och passar perfek Läs mer
  • 21 900 kr
Kan vi installera hos dig?Fyll i postnummer
Vi kan installera på ditt postnummer 122 22 Byt postnummer
Vi kan inte installera på ditt postnummer 122 22 Byt postnummer
Pris:
21 900 kr
I lager
Installation inom 1-2 Veckor
Betala säkert via Klarna eller Nets Fri frakt över 500:- Leverans inom 1-3 dagar

Information

NINJA värmer utan att synas. Här får du effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare. NINJA är enkel att installera, får plats överallt och passar perfekt till nya rum, garage, sommarstugor eller andra favoritplatser. NINJA är osynligt effektiv - och redo för allt.


Ansluten till WiFi

NINJA kommer med en inbyggd WiFi som du lätt kan styra med vår MELCloud applikation, oavsett om du är hemma i soffan eller är ute på resande fot.


R32 Köldmedium

NINJA använder sig av det nya köldmediet R32. Med det nya köldmediet R32 gör du miljön en tjänst då det har en mindre miljöpåverkan än sina föregångare.


Hyper Heating

Hyper Heating-tekniken innebär att värmepumpen fortsätter ge lika mycket värme även när det är som kallast utomhus.


5-års garanti

Utöver modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi följer också 5 års garanti på din luftvärmepump.


I installationen ingår håltagning (ej natursten) upp till 5m mellan innedel och utedel. Rör och kanaler. Väggfäste och gummibussningar. Vi driftsätter maskiner med en stickpropp, finns de inte kopplas värmepumpen in via kunds förlängningskabel. men rekommenderar en fast installation av elektriker. Vi grov städar och tar med oss emballaget.

Tekniska detaljer