• • 20 års erfarenhet inom värmepumpar och vvs • Egna hantverkare som utför installation

Mitsubishi SUMO (MSZ-RW)

Leverantör: Mitsubishi

SUMO – ett kraftpaket som står emot extremkylaSUbarktisk MOtståndskraft handlar inte bara om tekniken i SUMO, utan också om den skandinaviska urkraften. Vi i Läs mer
  • 25 900 kr
Kan vi installera hos dig?Fyll i postnummer
Vi kan installera på ditt postnummer 122 22 Byt postnummer
Vi kan inte installera på ditt postnummer 122 22 Byt postnummer
Pris:
25 900 kr
I lager
Installation inom 1-2 Veckor
Betala säkert via Klarna eller Nets Fri frakt över 500:- Leverans inom 1-3 dagar

Information

SUMO – ett kraftpaket som står emot extremkyla

SUbarktisk MOtståndskraft handlar inte bara om tekniken i SUMO, utan också om den skandinaviska urkraften. Vi i Norden har lärt oss att leva i kyla och vintermörker, och just det har gjort oss till ett starkt och tåligt folk. Ett folk som hittar värmen i kylan. Det inspirerade oss att skapa SUMO – vår starkaste luft-luftvärmepump hittills med samma egenskaper som nordborna: tålig och uthållig.

SUMO är något alldeles extra. Det är den uthålligaste och mest funktionsrika maskin vi byggt. En urkraft som är gjord att fungera nästan oavsett vilka yttre krafter som pressar på. Som kommer att hålla ditt hem varmt även om det är 35 grader kallt ute. SUMO värmer upp betydligt större ytor än andra luft-luftvärmepumpar och arbetar ändå så tyst att du knappt märker den.


Testad i Sverige och Norge

Japansk toppkvalitet för skandinaviska förhållanden. SUMO är en urkraft som ger värme även i extremkyla ner till -35 grader.

Det vet vi med säkerhet eftersom vi har genomfört flera fälttester i olika delar av Sverige och Norge och sett hur bra SUMO presterar i alla typer av väderförhållanden.


Made for Scandinavia

En märkning som garanterar att produkten ingår i vårt sortiment av särskilt kvalitetstestade produkter för det skandinaviska klimatet.


Ett bra val för både plånbok och miljö

SUMOs energiklass är högsta möjliga, A+++. Det betyder inte bara att du köper en energisnål luft-luftvärmepump och får mer värme för pengarna. Du betyder också att du gör ett bra val för miljön. SUMO har också en hög energieffektivitet med en årsverkningsgrad (SCOP) på 5,2. Det betyder att du får 5,2 gånger mer värme per krona jämfört med ett vanligt el-element.

Köldmedlet som vi använder i SUMO är det framtidssäkrade R32. Med framtidssäkrat menar vi att det klarar de tuffa miljökraven för köldmedium eftersom R32 har cirka en femtedel så stor miljöpåverkan som traditionella köldmedium.


Plasma Quad Plus filter

Fungerar som en luftreningsenhet som stoppar upp till 99% av oönskade, luftburna partiklar – exempelvis allergener, viruspartiklar och bakterier samtidigt som det renar luften från damm.


5-års garanti

Utöver modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi följer också 5 års garanti på din luftvärmepump.


I installationen ingår håltagning (ej natursten) upp till 5m mellan innedel och utedel. Rör och kanaler. Väggfäste och gummibussningar. Vi driftsätter maskiner med en stickpropp, finns de inte kopplas värmepumpen in via kunds förlängningskabel. men rekommenderar en fast installation av elektriker. Vi grov städar och tar med oss emballaget.

Tekniska detaljer

Energiklass (Värme/Kyla): A+++ Lägsta garanterad drifttemp (Värme/Kyla): -35 / -10 Köldmedium: R32 Ljudnivå dB(A): 19 Värmekapacitet: 0,8 - 6,3 Kylkapacitet: 0,9 - 3,5 Garanti: 5 år Dimensioner (B x H x D): 998x305x247