• • 20 års erfarenhet inom värmepumpar och vvs • Egna hantverkare som utför installation

MASSAGESYSTEM 2 TILL KUNGSHAMN

Leverantör: Nordhem

– Passar endast badkaret Kungshamn.Kungshamn har ett specialanpassat massagesystem (MS250). Det är en variant av Massagesystem 2 som kompletterats med ytterliga Läs mer

Kontakta gärna oss för mer information.

Information

– Passar endast badkaret Kungshamn.

Kungshamn har ett specialanpassat massagesystem (MS250). Det är en variant av Massagesystem 2 som kompletterats med ytterligare en uppsättning ryggjets, så att två personer kan få skön massage samtidigt. Båda ryggjetsektionerna kan styras individuellt.

Ett fullutrustat system, med tre inbyggda program, som ger hela kroppen härlig massage. Programmen innebär att olika munstycken aktiveras enligt ett visst mönster, så du slipper sätta dig upp och justera manuellt. Med den integrerade kontrollpanelen styr du enkelt mellan de olika inställningarna.
Sex minijets masserar rygg och axlar medan två minijets tar hand om ömma fötter. Armar och sidor behandlas av sex mainjets. Samtidigt ger åtta underjets mjuk massage från botten. Och precis som massagesystem 1 är det här mycket tystare än traditionella bubbelbad.

-Kontrollpanel – Från den slimmade touchpanelen styrs alla funktioner. Knapparna är märkta med symboler och bakbelysta med LED.
-Ryggmassage – 2×6 minijets (styrs individuellt)
-Sidomassage – 6 mainjets
-Bottenmassage – 8 underjets
-Fotmassage – 2 minijets

Något som utmärker massagesystem 2 är att jetzonerna kan styras individuellt. De inbyggda programmen aktiverar olika jets i bestämda mönster och skapar en vandrande effekt. Du får sköna behandlingar utan att lyfta ett finger. Vi kallar det äkta massage.

ÅTTA SKÄL ATT VÄLJA VÅRA MASSAGESYSTEM

  1. Högsta kvalitet – svensk utveckling och tillverkning
  2. Ofarliga material – slangsystemet är fritt från PVC
  3. Riktigt låg ljudnivå – rogivande och harmoniskt
  4. Användarvänligt – enkel styrning av funktioner och program
  5. Hygieniskt –systemet dräneras till 100%
  6. Stabil säkerhet – flera automatiska felsökningar varje sekund.
  7. Munstycken i kromad mässing – lång hållbarhet
  8. Driftsäkert – beprövad teknik ger problemfri användning

Tekniska detaljer