• • 20 års erfarenhet inom värmepumpar och vvs • Egna hantverkare som utför installation

Mitsubishi Electric

ECODAN NEXT GENERATION

– det tysta, effektiva och miljövänliga värmesystemet som ger dig ett behagligare inomhusklimat i hemmet. Den unika Ecodan-tekniken ger maximal värme med minimalt energitillskott.

Ecodan Next Generation är utrustat med den steglösa inverterteknologin, inklusive den nya, egenutvecklade tanken. Denna helt nya styrteknik innebär stora energibesparingar för husägaren eftersom Ecodan Next Generation behöver mindre energi än andra system för att värma upp huset.

Det kompletta systemet är helt utvecklat vid Mitsubishi Electrics egna anläggningar i Japan vilket garanterar högsta kvalitet in i minsta detalj.

Ecodan Next Generation finns i flera olika utföranden och storlekar vilket gör att du kan göra det optimala valet för just ditt hus.

Innerdelen är inte mer än 1,6 meter hög men är trots detta utrustad med en beredare som rymmer 200 liter vatten.

Ecodan Next Generation är liten och kompakt så är den enkel att installera i alla sorters byggnader.

Ecodan Next Generation sparar pengar, energi och är skonsam mot miljön.

NU ÄVEN MED VATTENOPTIMERAD VÄRMETEKNIK

Ecodan Next Generation är utrustad med en unik, patenterad slingtankteknologi som gör att vattenuppvärmningen i tanken maximeras för högsta möjliga energieffektivitet.

SIMULTAN UPPVÄRMNING

Till skillnad från många andra värmepumpssystem på marknaden kan Ecodan Next Generation utrustas för samtidig värmedrift och varmvattenproduktion.

LÄTT ATT ANPASSA NÄR DU INTE ÄR HEMMA

Om du ska resa bort trycker du bara på symbolen med en resväska, varpå värmepumpen anpassas för att ingen kommer vistas i huset.

Möjlighet att ansluta solfångare och andra värmekällor Stora besparingar kan göras om man installerar solfångare på lämplig plats. Ecodan Next Generation är självklart förberedd för anslutning av solfångare.

KRAFTFULL ZUBADAN-TEKNIK

Ett par av modellerna i Ecodan Next Generation-serien är utrustade med Mitsubishi Electrics unika Zubadanteknik som ger snabbare och kraftfullare uppvärmning, något som stora hus eller hus i kalla miljöer har stor nytta av. (Gäller modellerna PUHZ-HW112 och PUHZ-HRP100.)

INTELLIGENT VÄRMEANPASSNING

Ecodan anpassar sig automatiskt efter tillfälliga yttre samt inre faktorer och drar nytta av exempelvis solljus, för att hålla din energiförbrukning på så låg nivå som möjligt. Detta gör att din valda inomhustemperatur alltid ligger på rätt gradantal, med lägsta möjliga vattentemperatur i värmesystemet för bästa besparing.

TRÅDLÖS STYRNING

Ecodan Next Generation är utrustad med en lättnavigerad manöverpanel, men som tillval kan du även välja fjärrkontroll med tillhörande trådlösa givare som gör att du kan styra systemet från till exempel vardagsrummet.


EGENUTVECKLAD VÄRMETANK

Den är kompakt, men tack vare en ny unik slingtankteknologi görs inget avkall på volymen. Slingan värmer vattnet effektivt och är tillverkad med en rostfri speciallegering.

PATENTERAD TEKNIK

Mitsubishi Electrics egenutvecklade inverterteknologi arbetar steglöst i hela systemet och gör Ecodan Next Generation till det smarta värmepumpsvalet för alla hus.

5-års Garanti och Trygghetsförsäkring i 14 år!

TRYGGHETSFÖRSÄKRING I 14 ÅR!

För att du som kund ska känna dig extra trygg med produkten ifrån oss på Mitsubishi Electric, har vi utöver vår garanti på 5 år tagit fram en trygghetsförsäkring tillsammans med Arctic försäkringsförmedlare. Det innebär att du, innan den 5-åriga garantin löper ut, kommer att få ett erbjudande om att förlänga tryggheten på din luft/vatten värmepump med Mitsubishi Electrics trygghetsförsäkring