• • 20 års erfarenhet inom värmepumpar och vvs • Egna hantverkare som utför installation

Karriär


Vi erbjuder utöver en trygg anställning en hög konkurrenskraftig lön, förmåner och även goda utvecklingsmöjligheter samt möjlighet att påverka och styra ditt arbete.


Bäkmarks VVS AB söker VVS-Montörer. Vill du bli en del av vårt team? Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi arbetar alltid med våra anställda i fokus där du får chansen till utveckling! 


Om tjänsten
Nu söker vi en handlingskraftig medarbetare på heltid med start omgående.
Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet, då kan du vara den vi söker. 

Som VVS-montör på Bäkmarks VVS AB kommer du att utföra VVS-installationer främst inom service, men även inom entreprenad. I denna roll arbetar du både självständigt och i team. Projekten varierar i omfattning och storlek och innefattar renoveringar av våtrum, nyinstallation, om- och tillbyggnad, reparationer, kompletteringar och felsökningar m.m.    


Om dig
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person har ett stort engagemang, är nyfiken, prestigelös och gillar att jobba både självständigt och i team. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera och är kundfokuserad. Du ser lösningar och möjligheter framför problem. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och ser det motiverande. Du tar ett stort eget ansvar och har viljan att driva projekt framåt. 

Utöver det ser vi att du har ett genuint servicetänk och förstår flödena och vikten av att arbeta hållbart och ansvarsfullt.  


Om oss
Vi utför alla sorters VVS-arbeten med fokus på förstklassigt utförande och bemötande. 
Vi har en gedigen erfarenhet i branschen och tillhandahåller ett pålitligt och kvalitativt sortiment. Vårt team består utav en styrka med spetskompetens och flera av oss är certifierade inom sitt område.  

Hela vårt företag är byggt på goda relationer där vi inte bara fullföljer löften, utan även siktar på att överträffa alla förväntningar. Vi vill vara förstahandsvalet som man alltid kan lita på. 


Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vid frågor mejla [email protected]