• • 20 års erfarenhet inom värmepumpar och vvs • Egna hantverkare som utför installation

Westerbergs spabad

Westerbergs spabad

Information om Westerbergs spabad

Vatten och massage tillhör de äldsta och kanske bästa upplevelserna i världen. Ett spabad ger dig detta precis när du vill. Tänk att ha ett spabad, på altanen eller i en glänta i trädgården och kunna bada ute även om snöflingor dalar eller dagen har blivit kväll. Själv för rekreation eller tillsammans med din familj och vänner för småprat och umgänge.


Kort om våra spabad

Här har vi kortfattat sammanställt det viktigaste som du behöver veta om våra spabad.

Helgjuten bottenplatta

Bottenplattan är gjuten ABS i ett stycke och utformad som en skål med kanter. Kanterna bildar en barriär och skyddar mot fukt och insekter. Bottenplattan är isolerad med termisk spegelfolie, över hela ytan.

Isolering

Våra spa är isolerade för att passa den skandinaviska marknaden. Termisk spegelfolie sitter på spabadets ytterpanel för att hålla värmen innanför väggarna. Ytterligare spegelfolie sitter på spabadets bottenplatta. På utvalda modeller finns det trippelisolering vilket innebär ytterligare ett lager med termisk spegelfolie runt skabadet.

Ram i naturmaterial

Ramen är uppbyggd av trä vilket är ett naturligt och miljövänligt material. Ramen är ytbehandlad. För mer information vänligen kolla skötselråd.

Ytterpanel i WPC

Ytterpanelen är gjord av väderbeständigt kompositmaterial. Känslan är som trä och är enkelt att hålla ren.

Skal i kraftig sanitetsakryl

Våra spa formgjuts av 7,3 mm tjock sanitetsakryl.

Cirkulationspump

Cirkulationspumpens uppgift i våra spa är att cirkulera vattnet så att filtreringen skall fungera och att vattnet håller en jämn och önskad värme. Pumpen drar 180 W och är energisnål och miljövänlig.

Termolock ingår

Vi erbjuder två olika lock beroende på vilket klimat du bor vid. Vårt termolock är 11 cm och lämpar sig för mildare klimat. För dem som har ett hårdare klimat med mycket snö rekommenderar vi att köpa ett termolock som är extra tjockt. Lock ingår när du köper spa, välj mellan termolock och extra tjockt termolock.

Låg driftkostnad

Våra spabad drar i snitt endast 265 kWh/månad.

Rengöring i ditt spa

I våra spa använder vi oss av en ozonator som bryter ner föroreningar och bakterier. Detta tillsammans med regelbunden rengöring med hjälp av SpaCare gör att du har ett hygieniskt och välskött spabad året runt.

Ljusterapi för avkoppling

Våra spabad har en LED-belysning i botten. På våra modeller Viken och Djursholm har du två lampor i botten och LED-belysning i vattenlinjen. Du själv styr om du vill ha ett fast eller växlande färgsken.

Enkelt att serva

På våra spa sitter isoleringen på spabadets ytterpanel samt bottenplatta. Det betyder att det är lätt att komma åt alla komponenter när du skruvar av ytterpanelen för att komma åt och serva ditt spa.

Efter köp

Du kan alltid lita på att du gör ett säkert köp när du väljer ett spabad från Westerbergs. För din trygghets skull har vi ett kundservicecenter dit du kan vända dig med frågor, och vi har ett rikstäckande servicenät som hjälper dig vid eventuella problem. Tänk också på att anlita behörig elektriker för installation.

Garanti

Vi lämnar 3 års garanti på våra utespa.

Våra modeller

Vårt sortiment av spabad består av sex modeller, fem kvadratiska och ett runt. Varje kar har noga utvalda funktioner baserat på den senaste tekniken.

Ljusterapi

Våra spabad har LED-belysning i botten. Våra modeller Viken och Djursholm har dessutom LED-belysning i vattenlinjen. Du styr själv om du vill ha ett fast eller växlande färgsken. Ljusterapin har flera färger så du kan välja mellan rött, blått, lila, gult eller grönt sken.

Kontrollpanel och styrsystem

Med hjälp av panelen ser du även om ditt spa behöver service eller rengöras, styrsystemet är en självanalyserande och indikerar om något avviker. Skulle en pump indikera ett fel meddelar systemet detta i panelen.

Jets

Våra spa är utformade med god design och med fokus på bra massage och ergonomi. Systemen har en blandning av roterande och fasta massagejets som är individuellt riktbara och individuellt avstängningsbara, så att du själv kan fördela vattentrycket.

Effektiv isolering

Effektiv isolering är oerhört viktigt i ett spa som ska stå ute, för att minimera driftskostnaderna. Westerbergs spa är isolerade med termisk spegelfolie som sitter på spabadets ytterpanel samt bottenplatta. Det betyder att mellan själva spakroppen och isoleringen är det luft, som ger fördelar likt en termos. Värmen bibehålls, värmen från pumpar tas tillvara och kylan reflekteras bort. Våra modeller Sandham, Torekov, Viken och Djursholm är tillverkade med trippelisolering vilket innebär att det finns ytterligare ett lager av isolering runt spakroppen.

Cirkulationspump

Cirkulationspumpens uppgift är att cirkulera vattnet så att filtreringen fungerar och vattnet håller en jämn och önskad värme eller inte fryser på vintern. Pumpen arbetar tyst, är energisnål och drar endast 180W. Från världsledande Balboa.

Panel

Våra spabad har grå ytterpanel som gjorts av väderbeständigt kompositmaterial. Känslan liknar trä och ytan är enkel att underhålla.