• • 20 års erfarenhet inom värmepumpar och vvs • Egna hantverkare som utför installation

NORDHEM KLARVIK 1650x755x580 VIT LUCITE FRISTÅENDE DUBBEL

Leverantör: Nordhem

Med Klarvik får du det bästa av två världar. Det har det fristående badkarets exklusivitet och är samtidigt så lättplacerat att det ryms i det medelstora badrum Läs mer

Kontakta gärna oss för mer information.

Information

Med Klarvik får du det bästa av två världar. Det har det fristående badkarets exklusivitet och är samtidigt så lättplacerat att det ryms i det medelstora badrummet. Badkaret har en rak baksida som med fördel placeras mitt på väggen och en rundad framsida med ett frikostigt uttryck. Finns i två storlekar.

Klarvik är tillverkat av Lucite® för utomordentlig slitstyrka och snygg slutfinish. Det är tillverkat i ett enda stycke utan synliga skarvar vilket ytterligare förstärker känslan. Bakstycket är öppet mot väggen vilket gör det möjligt att placera blandar­en direkt på sargen. På den mindre modellen placeras blandaren i hörnet.

Klarvik finns även som ett hörnbadkar, som kallas Klarvik I. Det finns som höger- och vänsterställt och är ett utmärkt val för dig som vill fylla ett mindre badrum med design.

Tekniska detaljer

Artikelnummer:BK1675LFD Höjd:580 mm Bredd:755 mm Längd:1650 mm Djup:440 mm Volym:230 l Materia:l Lucite Rygglutning: Dubbel Placering: Fristående Design:Fristående